maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Nieuwe winkels en horeca naar winkelcentrum Anklaar

Foto: Bouwfonds Property Development

Na de succesvolle opening van winkelcentrum Anklaar op 9 oktober jl. wordt binnenkort een aantal nieuwe winkels en horeca in het winkelcentrum geopend: Grillroom & Pizzeria La Villa komt terug naar de Anklaar, Viswinkel ‘t Ankertje, Okay Fashion & Jeans en damesmode Cecil/Streetone. Met de komst van deze nieuwe partijen is bijna 85% verhuurd in Anklaar. Er zijn nog enkele winkelunits beschikbaar.

Grillroom & Pizzeria La Villa is geen onbekende in winkelcentrum Anklaar. Vanwege de herontwikkeling van het winkelcentrum is La Villa 4 jaar geleden verhuisd naar Eerbeek. Destijds is de keuze gemaakt niet mee te verhuizen naar het tijdelijke winkelcentrum. In Eerbeek heeft La Villa haar concept doorontwikkeld en enkele jaren geleden is La Villa zelfs uitgeroepen als tweede beste pizzeria van Gelderland. Mahmut Goren en Marlena Goren – Kelava: “Het is fantastisch om weer terug te keren naar de Anklaar. Het voelt echt een beetje als ‘thuiskomen’.” Bij La Villa kun je terecht voor ambachtelijke pizza’s, vleesgerechten en diverse specialiteiten. Het nieuwe restaurant beschikt dadelijk over ruim 60 zitplaatsen, waarbij afhalen en thuisbezorgen ook mogelijk is. Eind februari zal La Villa haar deuren openen op de locatie tussen Garant Optiek en Audicien en Lidl.

Voor eigenaar Edward van Dijk van Okay Fashion & Jeans wordt dit de 31e winkel. Naast deze winkels vallen er ook een 25-tal Cecil Street One winkels onder de eigenaar. Okay Fashion & Jeans is dé winkel op jeansgebied voor dames en heren. De winkel zal wekelijks aangevuld volgens de laatste modetrends. De collectie bestaat onder andere uit de bekende merken zoals Only, Vero Moda, Jacqueline de Yong, Tom Tailor, Jack & Jones, Only & Sons, Q/S, Cars, LTB en Petrol. Naast deze merken zullen ook de dames modemerken Cecil en Street One worden toegevoegd aan de collectie. Okay staat voor persoonlijke aandacht & service: “Een bezoek aan één van onze winkels moet daarom altijd een feestje zijn!” aldus Edward van Dijk. De winkel komt tegenover de entree van de Lidl en naast de Hema. Naar verwachting zal de winkel op 17 april haar deuren openen. Dit wordt gevierd met een 10-daagse openingsactie: 10 dagen 20% korting op de gehele collectie!

Ook geen onbekende in Apeldoorn is Vispaleis Koelewijn. Met viswinkel ‘t Ankertje openen zij hun tweede winkel in Apeldoorn. Met daarnaast vestigingen in Amersfoort, Beverwijk en Deventer wordt dit alweer de vijfde vestiging. Het doel van ondernemer Peter de Graaf: “Om de mensen in de wijk van zijn kwaliteit te laten proeven en genieten.” De winkel wordt gevestigd nabij de inrit van de parkeergarage en de opening vindt naar verwachting in het voorjaar plaats, zodat u kan genieten van de Hollandse Nieuwe haring in het nieuwe seizoen.

Winkelcentrum Anklaar  is ruim 14.000 m2 groot en biedt een grote diversiteit aan winkels en horeca. Bezoekers kunnen hier terecht voor hun dagelijkse boodschappen, maar ook om gezellig te shoppen. Naast de nieuwe winkels en horeca zijn ACTION, Albert Heijn, Lidl, HEMA, Gall & Gall, Etos, Zeeman, Kruidvat, Blokker, Bruna, Garant Optiek, Bakkerij Frentz, Groenteboer Kros, Speciaalzaak Mekelenkamp, Hans Anders, TerStal, Shoeby, Ami Kappers, Kwalitaria, Coffee Fellows en Cafetaria Anklaar in het winkelcentrum gevestigd.

De meeste winkels zijn elke zondag geopend. Parkeren is mogelijk in de ondergrondse en ruime parkeergarage. De eerste 2 uur gratis!

De ontwikkeling van het winkelcentrum is in handen van BPD (Bouwfonds Property Development). BPD werkt in Stadsdeelhart Anklaar samen met gemeente Apeldoorn en Habion.