zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Toneelgroep Graficus speelt Woody Allen

Foto: Toneelgroep Graficus

Wat is absurd? Het is een van de belangrijkste vragen uit de komedie ‘God’ van Woody Allen, die dit seizoen door toneelgroep Graficus uit Apeldoorn op de planken wordt gezet. De titel is op zichzelf al enigszins verwarrend.

Of het stuk, zoals de auteur wil doen geloven, zich afspeelt in het oude Athene, is ook al vrij snel niet zeker. Omdat de twaalf spelers samen zeker dertig rollen vertolken, valt er bovendien op voorhand een breed scala aan (komische) verwarring te verwachten. De variatie aan personages loopt uiteen van Oude Grieken tot moderne toeristen. Zij spelen een stuk in een stuk, en dat misschien nog wel bínnen een stuk, wat logischerwijs resulteert in begrijpelijke chaos. Wat is absurd? Aan het eind van de voorstelling hopen wij u het antwoord gegeven te hebben.

Na een succesvolle try-out gaat ‘God’ op 11 januari in première in de Altioszaal van Orpheus. Aanvang 20:00 uur. Regie en bewerking: Aad van der Waal. Tickets kosten euro 17,50 per stuk, inclusief  koffie/thee vooraf en een consumptie na afloop. Bestel uw tickets op www.orpheus.nl of kijk voor meer informatie op www.toneelgroepgraficus.nl.