woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

‘Het onzichtbare zichtbaar’ in Loolaan galerie

Ontwerp Wouter Bloemendal, Titel Tetrahedra

In de weekenden van 4/5 en 11/12 januari heeft Wouter Bloemendal zijn eerste solo-expositie in de LOOLAAN GALERIE. Er is verrassend werk te zien van het project ‘De ontdekking van de nul’. In dit project maakt hij de afwezigheid van een vorm zichtbaar.

De LOOLAAN GALERIE is zowel op zaterdag als op zondag geopend van 13-17 uur; de toegang is gratis. De kunstenaar is steeds aanwezig; tijdens de twee weekenden werkt hij bovendien in zijn mini-atelier aan 3D-prints.

Studio Bloemendal maakt 3D-geprinte sculpturen en visualisaties van groter werk. De sculpturen hebben nu nog een handzaam formaat, maar zijn desondanks al intrigerend. Hoe zijn ze gemaakt? Hoe steken ze in elkaar? In de toekomst zullen de werken buiten getoond moeten worden, omdat ze reusachtige afmetingen gaan aannemen.

Live 3D-geprinte kunst
In de galerie is bovendien een mini-atelier, waar ter plekke 3D-kunstwerken ontstaan. Zo kunnen bezoekers zien hoe de techniek werkt en daarover in gesprek gaan met de kunstenaar.

Kom kijken!
Nieuwsgierig hoe het onzichtbare zichtbaar wordt gemaakt? Kom kijken in de LOOLAAN GALERIE. Koffie, thee en fris staan klaar.

www.studiobloemendal.com/loolaan