woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Nieuwe vriendschappen binnen handbereik het TOZO

Foto: Stimenz

TOTZO is een fantastisch initiatief in Apeldoorn dat mensen samenbrengt met als doel nieuwe vriendschappen te sluiten en leuke activiteiten te ondernemen. Op 9 maart gaat TOTZO alweer voor de 7e keer van start!

Bij TOTZO draait het niet om leeftijd; of je nu 30 bent of al in de 50 zit, iedereen is van harte welkom. TOTZO bestaat uit vier bijeenkomsten en een spetterend eindfeest, allemaal gericht op het leren kennen van elkaar en het ontdekken van gedeelde interesses. Het is dé gelegenheid om te zien of je een klik hebt met iemand en samen leuke dingen kunt gaan doen.

De bijeenkomsten vinden plaats op zaterdag 9 en 23 maart, 6 april en 4 mei, allemaal vanaf 14:00 uur. De kosten om mee te doen aan TOTZO bedragen slechts €10,-. Mocht dit een financiële drempel vormen, laat het ons dan weten. We denken graag met je mee.

Wil je meer weten over TOTZO? Bezoek dan de website van Stimenz en ga naar de pagina ‘Actueel’. Je kunt je aanmelden tot 5 maart via totzo@stimenz.nl.

Dus, waar wacht je nog op? Meld je aan en maak deel uit van dit geweldige initiatief om nieuwe mensen te ontmoeten en mooie vriendschappen te smeden.