woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Beekbergen klassiek presenteert Delphine Trio

Foto: Stichting Beekbergen Klassiek

Het Delphine Trio, bestaande uit de Australische klarinettist Magdalenna Krstevska, Nederlandse cellist Jobine Siekman en Zuid-Afrikaanse pianist Roelof Temmingh, brengt een unieke mix van gepassioneerde muzikanten samen. Opgericht in 2020 aan het Royal College of Music (RCM) in Londen, onderscheidt dit trio zich door hun individuele talent en gezamenlijke passie voor diversiteit in het repertoire.

Het trio, dat alle leden diepgaande studies aan de RCM hebben afgerond en zelfs RCM Junior Fellowship heeft ontvangen, staat bekend om hun inzet voor diversiteit in de klassieke muziek. Ze verkennen een breed scala aan werken en componisten, en hebben opgetreden tijdens verschillende diversiteitsinitiatieven bij de RCM, waaronder het FestivALL en het Woodwind Diversity Concert.

Het programma van hun concert op zaterdag 23 maart 2024 omvat werken van Beethoven, Brahms, Kahn, Piazzolla en Delanoff. Het concert vindt plaats in de Oude Kerk in Beekbergen, van 15.30 tot ongeveer 17.00 uur, zonder pauze. Entree is € 25 voor volwassenen en € 10 voor jeugd tot 19 jaar.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Beekbergen Klassiek (www.beekbergenklassiek.nl) en bij Primera De Damper in Beekbergen. Ook zijn er kaarten beschikbaar in de kerk vanaf een uur voor aanvang van het concert, indien niet uitverkocht. Mis deze bijzondere gelegenheid niet om het Delphine Trio te horen schitteren in een divers en boeiend programma.