zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Muzikaal weekeinde bij Mansion24

Foto: Mansion24

Op vrijdagmiddag 14 februari om 16:00 uur treedt zanger Tim Akkermans en de Ivy League op in de winkel Mansion24 op het Leienplein. Een intiem akoestisch optreden waar de zanger enkele nummers van zijn nieuwe album ‘ Lions Don’t Crý’ ten gehore brengt. Vrij toegang! Later in de avond geeft de Tim en zijn band een concert in poppodium GIGANT.

Wie Tim Akkermans nieuwe plaat Lions Don’t Cry hoort, meent waarschijnlijk dat hij terug is naar waar hij begon: het is een rockplaat van jewelste die doet denken aan zijn tijd als frontman van Di-rect. De nummers van de albums zijn persoonlijk en gerelateerd aan zijn privéleven. Tim Akkermans zal tevens dit jaar de hoofdrol spelen samen met Trijntje Oosterhuis in de The Passion.

Franse chansons in Mansion24

Op zaterdagmiddag 15 februari om 17:00 uur staan Franse chansons centraal bij de winkel Mansion24 op het Leienplein.  Zangeres Davine brengt daar enkele nummers ten gehore van haar nieuwe album ‘Je Vole’. Gratis toegang!

Na het winnen van het prestigieuze Concours de la Chanson Alliance Française in 2012, kwam de carrière van zangeres Davine in een stroomversnelling. Ze is regelmatig te horen op de radio en met haar show vol met de mooiste Franse Chansons van o.a. Edith Piaf en Jacques Brel toerde zij door Nederland en Europa.

Mansion24 presents Plato Live
Onder de noemer Plato Live in Mansion24 vinden maandelijks diverse album- en boekpresentaties plaats. Mansion24 is een winkelbelevenis in Apeldoorn, midden op het Leienplein. Menswear, accessoires, hair, music en café worden onder één dak gepresenteerd waarbij service, smaak en vakmanschap hoog in de vaandel staan. De winkel is open van dinsdagmiddag  t/m zondag.