zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Persbericht IVN Excursie op 16 februari 2020

Foto: IVN Natuureducatie

Op de derde zondag van deze maand, 16 februari, geeft IVN Apeldoorn een excursie door landgoed Bruggelen. De wandeling begint om 14 uur vanaf de parkeerplaats bij het A1 viaduct aan de Zuster Meyboomlaan te Apeldoorn. Graag opgeven bij ivnextra@ivn-apeldoorn.nl o.v.v. Excursie Bruggelen en het aantal deelnemers. Zie ook www.ivn-apeldoorn.nl.

Het wordt een ontdekkingstocht met een historisch tintje onder leiding van een IVN Natuurgids. Maak kennis met de bijzondere geschiedenis van dit interessante landgoed met de Noorse huizen en relicten uit het verleden zoals oude boerderijen en enkwallen en het ‘arboretum’ van Dr Ooster. Ook bezoeken we het Herenhul, waar in vroeger tijden de Hertog van Gelre recht sprak.

De kosten voor deze wandeling bedragen € 2 per persoon (leden IVN Apeldoorn gratis). Er staat iedere derde zondag van de maand een wandeling op de IVN-agenda.

Over IVN
IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Onze 130 professionals, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren natuuractiviteiten, cursussen en campagnes. Daarbij staan vier kernthema’s centraal: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef