maandag, mei 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Muziek voor de Jeugd van Vroeger in wijkcentrum Orca

Foto: AccresMaandag 19 november van 14.00 tot 16.00 uur kunt u in wijkcentrum Orca aan de Germanenlaan 360 weer genieten van “Muziek voor de Jeugd van Vroeger”.

De muzikanten van “Tussen Muziek en Koffie” gaan er weer een gezellige middag van maken met verschillende muziekstijlen, zodat er voor ieder iets van z’n smaak tussen zit. We verwachten dat het weer net zo’n leuke middag  wordt als de vorige keer waar werd meegezongen en een dansje werd gemaakt!

Aanmelden muziekmiddag
Voor slechts € 1,50 kunt u op maandag 12 november komen genieten van de muziek van vroeger. Kom vrijblijvend of meld u vooraf aan door een e-mail te sturen naar activiteiten@accres.nl of neem telefonisch contact op met of de Sociaal Beheerder van wijkcentrum Orca, Ingvild Lith 06-51 13 144 371

Tussen Muziek en Koffie
Elke tweede en vierde maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur komen de leden van “Tussen Muziek en Koffie” bij elkaar in wijkcentrum Orca, om samen muziek te maken. Bent u muzikaal en lijkt het u leuk om zich aan te sluiten bij deze leuke groep, dan bent u van harte welkom. Deze activiteit is laagdrempelig, we vragen alleen een kleine vergoeding van € 1,50 voor onbeperkt koffie/thee.