maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Musicalgroep Colours brengt uniek theaterconcept Showpiss in de Deventer Schouwburg

Foto: Musicalgroep Colours (Bert Elings)

Al 25 jaar is Musicalgroep Colours actief in Apeldoorn. Na succesmusicals als “Blame The Boogie”,” Spaansbenauwd” en ”Er Was Eens”, komt de groep met 30 dansers, zangers en acteurs nu op 27 en 28 maart naar de Deventer Schouwburg, waar zij het unieke theaterconcept ‘Showpiss’ presenteren. Twee verhalen, waarin de gemene deler de liefde is, vol  bekende musicalsongs. 

Over Showpiss
Zoals eerder geschreven, is Showpiss een unieke theaterervaring. U krijgt op één avond twee musicals te zien, die totaal verschillend zijn. Nog nooit eerder bracht Musicalgroep Colours twee musicals op één avond. Musicalgroep Colours neemt u mee in twee werelden. Voor de pauze zult u onder de indruk zijn van de charme van Roxie, die in de vrouwengevangenis voor de nodige opschudding zorgt.  Een theaterbeleving, waarbij u in het tweede deel de pauze muzikaal op het puntje van uw stoel zult zitten. In het rijke palet van stijlen en diversiteit laten de leden van Musicalgroep Colours zien wat zij in huis hebben. We nemen u kort mee in beide verhalen:

1: Opzwepende Jazz Musical
In het eerste deel van Showpiss word je meegenomen naar een vrouwengevangenis. Een verhaal vol vriendschap, liefde en haat. De jazzy muziek, de strakke dans en sexy sfeer voeren u mee in een verhaal vol liefde, intrige en haat.

2: In opstand
Het tweede deel van Showpiss gaat over Bobbie. Hij leeft in een stad, waar mensen in de ban zijn van een watertekort. Er is een Urinetaks, die elke inwoner in de ban houdt. De opstand volgt, Bobbie leidt dit verzet. Vrij plassen, dat is wat men wil!

Wie?
Musicalgroep Colours is al  25 jaar te zien op de Apeldoornse theaterplanken. De groep met 30 acteurs, die tevens zingen en dansen, speelt eens in de 2,5 jaar een grote productie. Showpiss staat onder de bezielende leiding van een professioneel artistiek team. Regisseur Sjors Wijers is als regisseur verantwoordelijk voor de artistieke leiding, Tom Wesselink is betrokken als muzikaal leider en Marianne Hertgers creëerde de choreografie. Showpiss biedt zowel het artistiek team als de groep enthousiaste leden een mooie uitdaging. Naast uitvoerend op het toneel heeft elk lid ook een taak binnen de vereniging. De één zet zich in voor het bestuur, de kostuums, de ander voor PR of het decor. Musicalgroep Colours staat al decennialang garant voor een spetterende voorstelling, die u mee zal voeren in de magie van het theater.

Musicalgroep Colours speelt Showpiss op 27 en 28 maart 2020 in de Deventer Schouwburg

Kaartverkoop: https://deventerschouwburg.nl/programma/musicalgroep-colours-showpiss

Meer informatie over Musicalgroep Colours: www.musicalgroepcolours.nl