dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Midwinterconcert Prinses Juliana Beekbergen samen met het ACM

Foto: PJB

Na de traditionele Nieuwjaarsconcerten geven harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) en het Apeldoorns Christelijk Mannenkoor (ACM) zaterdagmiddag 10 februari een Midwinterconcert in schouwburg Orpheus.

U kunt deze middag genieten van musical, opera en operette muziek. Werken die onder andere aan bod komen zijn: Mozart (Zauberflöte), Strauss (Zigeunerbaron) en Verdi (Nabucco), maar ook hedendaagse melodieën van Pat Boone (Exodus), Weber (Phantom of the Opera), Cohen (Hallelujah) en Elton John (Lion king). PJB staat onder leiding van dirigent Marten van der Wal. Jacob Schenk is de dirigent van het ACM. De solisten zijn sopraan Anke ter Riet en tenor Gerrit van de Heide.

Het Midwinterconcert op 10 februari begint om 15:00 uur in schouwburg Orpheus in Apeldoorn. De entrée bedraagt € 20,- per persoon (inclusief garderobe, koffie of thee vooraf en een (pauze)drankje). Kaarten zijn te verkrijgen via de website van Orpheus: https://www.orpheus.nl/voorstellingen/5180/midwinterconcert/apeldoorns-christelijk-mannenkoor of via telefoonnummer 055-5270300. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten en bij te praten. U bent daar voor van harte uitgenodigd. Voor meer informatie kunt u kijken op: www.harmonie-pjb.nl.