zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Met een contract op zak de deur uit tijdens banenbijeenkomst Thuiszorg Gezellig

Foto: Facebook Thuiszorg Gezellig

Naar een banenbijeenkomst en met een contract op zak als thuiszorgmedewerker de deur weer uit lopen. Dat kan op 29 mei tijdens de door Thuiszorg Gezellig georganiseerde banenbijeenkomst in Wijkcentrum De Stolp in Apeldoorn. Op deze avond komen potentiële medewerkers erachter of werken bij de thuiszorgorganisatie iets voor hen is. Is er een klik? Dan krijgen ze direct een contract aangeboden.

Het unieke karakter van deze banenbijeenkomst past volgens eigenaar Berend Andringa goed bij de werkwijze van Thuiszorg Gezellig. “Bij ons staat de medewerker voorop, in plaats van de cliënt. Dat klinkt misschien gek. Maar als onze medewerkers goed in hun vel zitten, dan stralen ze dit ook uit naar cliënten. Daarom is het welzijn van onze mensen erg belangrijk. En dat start direct bij nieuwe medewerkers. Als het klikt helpen we ze graag zo snel mogelijk aan het werk. Daar hoeven geen weken overheen te gaan,” aldus Berend.

Baan in de buurt
Omdat Thuiszorg Gezellig groeit zoekt de organisatie nieuwe medewerkers op het gebied van individuele begeleiding, huishoudelijke hulp en maaltijdondersteuning. Zij komen dichtbij huis te werken met vaste cliënten onder hun hoede. De werkzaamheden zijn veelal zelf vorm te geven en bij wederzijdse tevredenheid behoort ook een vast contract tot de mogelijkheden. Iets wat uniek is voor een thuiszorgorganisatie.

Nog tijd voor gezelligheid
Zoals de naam van Thuiszorg Gezellig al doet vermoeden, speelt persoonlijke aandacht een grote rol bij de organisatie. “Dat komt tegenwoordig steeds minder voor. Natuurlijk moet het huis van de cliënt schoon en leefbaar zijn, maar onze medewerkers hebben ook nog ruimte voor een gezellig gesprek tijdens de werkzaamheden. We staan niet voor niets bekend als de gezelligste thuiszorgorganisatie van Nederland!”, aldus Berend.

Gezelligste banenbijeenkomst
Iedereen die mogelijk geïnteresseerd is in een baan bij Thuiszorg Gezellig is welkom op de informatieve maar ook gezellige banenbijeenkomst. Zowel de eigenaren als medewerkers vertellen over het werk. De avond vindt plaats op woensdag 29 mei met inloop vanaf 19:00 uur in wijkcentrum De Stolp in Apeldoorn. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijthuiszorggezellig.nl en meld je aan.