zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Cursus “Handiger worden op de computer” in Orden

Foto: Pixabay

Een afspraak maken bij de gemeente, berichten versturen of iets opzoeken. Dat kan allemaal op de computer. Denkt u wel eens: “Was ik daar maar wat handiger in?” Doe dan mee met de beginnerscursus Klik en Tik in de Spitsbergenschool, Morinistraat 6, in de wijk Orden. De cursus begint op 11 juni.

In vijf keer digi-wijzer
De cursus duurt vijf weken en u heeft één keer per week les van 9.00 tot 10.30 uur. Docenten van CODA Taalhuis geven de cursus. Zij houden rekening met wat u kunt op de computer en nemen rustig de tijd om u te helpen.

Meedoen
De cursus is voor iedereen en u kunt ook meedoen als u nog nooit met een computer heeft gewerkt. U mag deelnemen als u niet aan het inburgeren bent. Er is plaats voor tien deelnemers.

Informatie en aanmelden
De cursus is gratis, inclusief koffie en thee. U hoeft zelf geen computer mee te nemen want voor elke deelnemer staat er één klaar in het leslokaal.

Aanmelden kan door te bellen naar telefoonnummer 088 784 64 64. U kunt ook een inschrijfformulier invullen en inleveren bij de balie van Stimenz, Brinklaan 268, 7311 JD Apeldoorn.

Meer informatie, het inschrijfformulier en het lesrooster vindt u op www.stimenz.nl/opstap.

1 Comments

  • HM de Roode

    Een prima cursus klik en tik.. wij hebben ons alweer voor het vervolg opgegeven.

Reageren is niet meer mogelijk