donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

’s Heeren Loo organiseert inloopdagen voor vakantiewerk

Foto: ’s Heeren Loo

In de zomer gaan veel vaste zorgprofessionals genieten van hun welverdiende vakantie. Zo ook bij ’s Heeren Loo locatie Groot Schuylenburg in Apeldoorn. Het zorgpark is hard op zoek naar versterking in de zomerperiode en organiseert daarom twee inloopmiddagen voor geïnteresseerden op maandag 27 en vrijdag 31 mei.

’s Heeren Loo zoekt enthousiastelingen die de begeleiders en verzorgers willen helpen tijdens de zomerperiode voor de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Een uitgelezen kans om te ervaren hoe het is om te werken in de gehandicaptenzorg én om werkervaring op te doen.  We zijn op zoek naar vakantiekrachten met én zonder zorggerelateerde opleiding of achtergrond

Belangstellenden zijn van harte welkom op één van de inloopmiddagen om meer te horen over vakantiewerk bij ’s Heeren Loo:

Data:                     maandag 27 mei en vrijdag 31 mei
Tijd:                       14.30 – 16.30 uur
Locatie:                Brasserie de Zon (’s Heeren Loo – Groot Schuylenburg)
Regenboogbrink 20 in Apeldoorn

Tijdens de inloopmiddagen stel je vrijblijvend al je vragen aan een manager Zorg en intermediair van ’s Heeren Loo. Zo krijg je een goed beeld van het vakantiewerk. Ben je enthousiast? Dan vul je direct een intakeformulier in voor het vervolg!

Meer weten?
Neem contact op met Bente Vesper (06 83279701 / bente.vesper@sheerenloo.nl) of Brenda van der Teems (06 83081936 / brenda.van-der-teems@sheerenloo.nl), recruiters bij ’s Heeren Loo in Apeldoorn. Aanmelden voor de inloopdagen is niet nodig.