zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Levend kerstspel met kerstmarkt op Groot Schuylenburg

Foto: ’s Heeren Loo

Woonzorgpark Groot Schuylenburg organiseert op vrijdagavond 16 december 2022 het Levend Kerstspel. Na twee jaar van afwezigheid belooft het weer een prachtige, muzikale en sfeervolle editie te worden. Het Levend Kerstspel is voor iedereen uit regio Apeldoorn, de toegang is gratis. 

Wat jaren geleden klein begon als een samenzang onder leiding van de dominee op Groot Schuylenburg en een kerstmarkt van enkele kramen, groeide uit tot een groot festijn. Voor veel mensen uit de regio is dit een bijzonder evenement, ook voor de cliënten die op Groot Schuylenburg wonen. Naast het levend kerstspel is er die avond van alles te zien en te beleven. Met natuurlijk de levende kerststal met Jozef en Maria en het kindje Jezus, uitgebeeld door cliënten. De muzikale omlijsting buiten wordt verzorgd door Muziekvereniging DAP.

Kerstmarkt, kamelenritjes en broodjes bakken bij het vuur

Vanaf 18.00 uur is iedereen welkom om rond te kijken op de gezellige kerstmarkt op de Regenboogbrink. Cliënten van ’s Heeren Loo staan klaar met warme chocolademelk en zelfgemaakte producten (leuk om te geven als kerstcadeautjes). De Brasserie verkoopt heerlijke soep, broodje braadworst en apfelstrudels.
Onze eigen Bakkerij Zonnehoeve verkoopt heerlijke oliebollen. Vanaf 18.30 uur is kinderboerderij Kakelhoeve geopend voor een ritje op een echte kameel, broodjes bakken bij het kampvuur of een huifkarrit over het woonzorgpark. Dit alles met muzikale begeleiding van Het Stijlorkest uit Deventer.

Samenzang in Het Vierhuis
Om 19.00 uur begint de samenzang in het Vierhuis met Chris Stellaard & band onder leiding van drs. Constance Schouwstra-Dijkman. De samenzang duurt tot 19.30 uur.  Vol = vol.

Kom in de kerststemming op vrijdag 16 december van 18.00 tot 20.30 uur aan de Regenboogbrink 12 in Apeldoorn. Iedereen is welkom!