vrijdag, september 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kom samen in beweging in de kerstvakantie

Foto: Accres

Sportservice Apeldoorn organiseert in de kerstvakantie activiteiten voor iedereen. Kom samen in beweging en vind de sport die bij jou past. De activiteiten vinden plaats van 28 december t/m 6 januari. Er is een gevarieerd en sportief programma samengesteld voor elke leeftijdsgroep in samenwerking met verschillende sport aanbieders.

Padel
Op 28 december en 4 januari kun je de sport Padel komen uitproberen bij Peakz Padel Apeldoorn. Een leuke manier om kennis te maken met Padel en lekker samen in beweging te komen.

De Voorwaarts Open
Op woensdag 4 januari vindt De Voorwaarts Open plaats. Diverse sportaanbieders op De Voorwaarts hebben hun krachten gebundeld en organiseren sportactiviteiten voor iedereen. Zo kan je deelnemen aan een les volleybal, badminton, voetbal, tennis, skeeler/ schaatsoefeningen, atletiek of bowls. Kom langs en maak kennis met deze gave sporten.

Binky’s beweegfeest
Een fantastisch beweegfeest voor kleuters. In samenwerking met turnverenigingen: KDO, Novitas en Dio Ugchelen worden er tijdens het Binky’s beweegfeest een aantal leuke beweegactiviteiten gegeven. Kom samen met de jongste kids lekker bewegen en spelen. Voor iedereen staat er warme chocolademelk klaar.

Gezinsactiviteit
Leuke dingen samen doen in de kerstvakantie wie wil dat nu niet. Op vrijdag 6 januari kun je deelnemen met het hele gezin aan een geheel verzorgde middag met sportieve activiteiten. Er worden 4 activiteiten op 3 verschillende binnen locaties georganiseerd. Laat je verrassen, kom in beweging en laat samen je puzzel kwaliteiten zien.

Kortom, Sportservice heeft weer een bomvol programma klaarstaan voor de kerstvakantie voor iedere leeftijdsgroep. Vooraf aanmelden voor sommige activiteiten is verplicht. Voor aanmelden en het hele programma kijk op de website van Sportservice.

Meer informatie? Kijk op:
https://www.sportserviceapeldoorn.nl/kerstvakantie