dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kringloopwinkel “de Hofstad” is jarig

Foto: Kringloopwinkel “de Hofstad”

Goede doelen kringloopwinkel “de Hofstad” aan de Kayersdijk 9 bestaat a.s. zaterdag precies 1 jaar. Het Corona virus heeft ook zo zijn positieve kanten. Door dit virus konden in 2020 geen rommelmarkten meer gehouden worden rond kerk de Hofstad, daarom zijn de vrijwilligers in augustus 2020 in het pand aan de Kayersdijk een kringloopwinkel begonnen! 

Na drie keer een herinrichting is het nu een prachtig ingerichte winkel. Het blijkt een gouden greep te zijn, vooral omdat er lage rommelmarktprijzen worden gevraagd! Ingebrachte en opgehaalde goederen worden, na uitvoerige controle door de 70 vrijwilligers, in de schone en overzichtelijke winkel uitgestald en wisselen al snel van eigenaar.  Mensen met een stadspas kunnen ook in deze kringloopwinkel terecht!! Nu, na een jaar gedraaid te hebben, zal een gedeelte van de nettowinst worden geschonken aan goede doelen in en rond Apeldoorn. Dit alles in nauw overleg met de vrijwilligers!
Vele duizenden mensen hebben het afgelopen jaar de kringloopwinkel weten te vinden, en die grote klantenkring willen de vrijwilligers nu bedanken. a.s. Zaterdag 14 augustus is het dus feest voor jong en oud van 10.00 – 14.00 uur.  Voor alle klanten is er een heerlijk hapje en een leuk cadeautje.
Bij het afrekenen van uw gevonden leuke en/of handige goederen krijgt u, alleen op deze speciale dag, ook nog eens 25% kassakorting op alles. 
De kringloopwinkel is ook te vinden op Facebook (kringloopwinkel De Hofstad), in de kringloop-app en op www.kringloopwinkel-dehofstad.nl