vrijdag, mei 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Korenstraat ondernemers pakken uit met mode-event ‘Fashion@Korenstraat’

Foto: Centrummanagement Apeldoorn

Op zaterdag 6 april 2019 organiseren ondernemers in de Apeldoornse Korenstraat het halfjaarlijkse mode-event Fashion@Korenstraat. Over een groene catwalk van 130 meter lang tonen diverse modellen de nieuwste voorjaars- en zomertrends rechtstreeks vanuit de winkels in de Korenstraat op het gebied van dames- en herenmode, accessoires en lifestyle.

Over Fashion@Korenstraat
De ondernemers in de Korenstraat organiseren al vanaf 2013 traditiegetrouw elk half jaar het fashion event. Charles Visser van Doppio Espresso Apeldoorn: “Door krachten te bundelen kunnen we steeds weer zo’n mooi evenement neerzetten. We zijn ook trots dat wij als eerste naar buiten mogen treden met vormgeving in de stijl van de nieuwe citybranding campagne”.

De modeshows vinden elk uur plaats van 12.00 t/m 16.00 uur. Gedurende de dag kan het winkelend publiek bij de deelnemende winkeliers profiteren van diverse aanbiedingen en wordt er getrakteerd op een hapje en een drankje. Nieuw dit jaar is een winactie waarin het publiek kans maakt op een citytrip t.w.v. € 500 van D-reizen door een foto te laten maken in een speciaal fotoframe en deze te delen op de Facebook pagina van de Korenstraat. Hella Soethof, Centrummanager Apeldoorn: “Geweldig dat ondernemers zich gezamenlijk inzetten voor een evenement in hun gebied. Als Centrummanagement Apeldoorn kunnen we dit alleen maar toejuichen”.