woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Kom in de kerstvakantie naar Wijkcentrum De Stolp en CODA De Maten

Foto: Accres

Op maandag 23 en dinsdag 31 december kun je in Wijkcentrum De Stolp en bij de CODA-vestiging daar aan twee verschillende activiteiten meedoen. Voor kinderen vanaf 4 jaar is er 23 december een gezellig kerstfestijn; 31 december kun je met een 3D pen een eigen tekening maken en printen. Deelname aan beide activiteiten is gratis. Je vindt Wijkcentrum De Stolp en CODA De Maten aan het Violierenplein 102 in Apeldoorn.

Kerstfestijn | ma. 23.12.2019 | 10.00 – 12.00 uur
Voor kinderen van ongeveer vier tot tien jaar is er 23 december tussen 10.00 en 12.00 uur van alles te doen in wijkcentrum De Stolp. Je kunt meedoen met een te gekke voorleesbingo, je eigen kerstster knutselen en meezingen met de leukste kerstliedjes. Je hoeft je niet aan te melden en kunt gewoon binnenlopen – de warme chocolademelk staat voor je klaar.

CODA FabLab on tour | di. 31.12.2019 | 14.00 – 16.00 uur
CODA FabLab komt 31 december naar CODA De Maten! Met speciale 3D pennen kun je je eigen tekening in 3D maken – hoe cool is dat? Na afloop mag je deze tekening natuurlijk mee naar huis nemen. Ben je zeven jaar of ouder, loop dan tussen 14.00 en 16.00 uur binnen; je hoeft je van tevoren niet aan te melden.

Graag met een groep kinderen komen?
Deze activiteiten zijn ook leuk om met een groep kinderen van bijvoorbeeld het kinderdagverblijf, BSO of peuterspeelzaal te doen. Wil je hier meer over weten of je hiervoor aanmelden, stuur dan een mail naar activiteiten@accres.nl en vraag naar de mogelijkheden.

Deze activiteiten worden aangeboden door Accres, CODA, Stimenz en Doomijn Kinderopvang.