dinsdag, oktober 3Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Jeroen Joon: Lijsttrekker VVD Apeldoorn

Foto: VVD Apeldoorn (apeldoorn.vvd.nl)

Het hoge woord is eruit Jeroen Joon is de lijsttrekker van de Apeldoornse VVD bij de komende Gemeenteraadsverkiezingen. Hij is door de leden unaniem aangewezen als de beste kandidaat om van de VVD wederom de grootste partij te maken en zo nog 4 jaar keihard voor Apeldoorn te gaan.

“De afgelopen vier jaar hebben we als grootste partij van Apeldoorn keihard gewerkt om Apeldoorn nog leuker, mooier, beter te maken. Dat heb ik gedaan als wethouder en eerste locoburgemeester door iedere dag dicht bij inwoners, ondernemers en organisaties te staan. Letterlijk!”, aldus Jeroen. Jeroen geeft daarbij aan al veel mooie resultaten in Apeldoorn te zien, zoals de toename van  vele honderden woningen en arbeidsplaatsen, de start van het centrum voor Veiligheid & Digitalisering met mbo-hbo-wo opleidingen,  en het groener en aantrekkelijker maken van de binnenstad. Een punt waar hij ook echt trots op is, is het gemeentelijk Coronafonds voor ondernemers die in de problemen zaten. Jeroen: “In deze moeilijke tijd moeten we als overheid naast die ondernemers gaan staan die het al zwaar genoeg hebben. De €1.000.000 die we daarvoor vrij hebben gemaakt is zeer dankbaar en goed terecht gekomen. Ik blijf me vol inzetten op het behoud van onze prachtige bedrijven en werkgelegenheid.”

De komende periode wil de VVD verder doorpakken met de ontwikkeling van Apeldoorn.  “Wat onze speerpunten de komende vier jaar zullen zijn om Apeldoorn niet alleen nu, maar ook over 20 jaar woest aantrekkelijk te laten zijn, gaan we binnenkort vaststellen in ons verkiezingsprogramma.”, geeft Jeroen hierin aan.

Het bestuur is ontzettend blij dat Jeroen zich wil blijven inzetten voor Apeldoorn. “Zijn drive, ervaring, moderne bestuursstijl en competenties passen goed bij wat de politiek in Apeldoorn nodig heeft om door te pakken. Wij werken naast Jeroen aan een hecht team van goede kandidaten die Apeldoorn samen nog een stukje liberaler gaan maken.”, zo geeft Laurens van Piggelen voorzitter VVD Apeldoorn aan.

De VVD presenteert haar volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma eind november.