woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Inloophuis Stichting ‘kLEEF! leeft weer

Foto: Stichting ‘kLEEF

Vorige week is het inloophuis open gegaan voor massages en gesprekken. Uit de reacties van onze gasten merken we dat ze het fijn vinden om weer terecht te kunnen in ons inloophuis. Even weer bijpraten onder het genot van een kopje koffie of thee met een gastheer of gastvrouw. Of het hart luchten bij één van onze gespreksleiders. Het is zo belangrijk en van grote toegevoegde waarde in deze periode.

Vindt u het moeilijk om rust te vinden in deze onrustige periode? Een massage kan u hierbij helpen. Onze masseurs hebben nog plek dus neem gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over uw geldzaken, testament, voeding of werksituatie? U kunt dan terecht bij onze financieel adviseur, notaris, diëtist of bedrijfsarts. Zij kunnen antwoord geven op uw vragen of u hierin wegwijs maken. Voor een afspraak kunt u ons bellen of mailen.

Met sommige activiteiten zijn we nog bezig met plannen zoals het schilderen. Mocht u daarover vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen.

Uiteraard hebben we richtlijnen die gebaseerd zijn op advies van het RIVM en beroepsorganisaties. U vindt informatie hierover op onze site.

Wilt u een afspraak maken of heeft u een vraag? Neem dan contact op met Stichting ‘kLEEF! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op telefoonnummer (055) 576 26 76. Mailen kan ook, info@stichtingkleef.nl