zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Hippe Gasten op 16 maart met rockconcert voor kinderen in Gigant

Foto: Gigant

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert!

Op zaterdag 16 maart komt de band voor een optreden naar GIGANT in Apeldoorn. De deuren van de popzaal openen om 14:00 en het concert start om 14:45. Tickets kosten €10,00 en Vrienden van Gigant betalen €5,00. Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

Hippe Gasten zal op 16 maart liedjes spelen van het spiksplinternieuwe album ‘Komkommermaarbij’, waarop samengewerkt wordt met o.a. producer Skiggy Rapz (bekend van Diggy Dex en Guus Meeuwis). Dit nieuwe album geeft de enorme muzikale groei die Hippe Gasten heeft doorgemaakt perfect weer en ze zijn dan ook helemaal klaar om Nederland te veroveren! Nederland veroveren, want Hippe Gasten is al behoorlijk beroemd in China! In diverse steden verspreid over dit immens grote land heeft Hippe Gasten zijn show al mogen spelen voor dolgelukkige, enthousiaste kinderen. Dezelfde liedjes, gezongen in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is.

Tijdens deze clubtour worden weer de nodige muzikale stunts uitgehaald zoals je van Hippe Gasten mag verwachten en we durven zelfs te verklappen dat er, net zoals in de video van ‘Koning van de dansvloer’, gecrowdsurft gaat worden. Wellicht ben jij degene die op handen zal worden gedragen!? Dus wees niet bang, doe een stap naar voren en laat je mee voeren in de muzikale wereld van Hippe Gasten. Iedereen is welkom. Komkommermaarbij!