dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Speciale inloopspreekuren in CODA Centrale Bibliotheek rond belastingaangifte

Foto: Eigen

De maanden maart en april staan bij veel mensen in het teken van belastingaangifte. Iedereen die daar vragen over heeft, kan hiervoor op 26 maart, 2 en 9 april in CODA Centrale Bibliotheek (Newtonzaal) terecht. Tijdens deze inloopspreekuren zijn sociaal raadslieden van Stimenz aanwezig om vragen te beantwoorden en om je te helpen bij het indienen van je belastingaangifte. Ook zijn deze en volgende maand in CODA vier pc’s beschikbaar waar je zelfstandig (en gratis) belastingaangifte kunt doen.

Inloopspreekuur
Iedereen die inhoudelijke vragen heeft over zijn of haar aangifte, kan deze op Dinsdag 26.03, 02.04 en 09.04.2019 tussen 10.00 en 11.30 uur in CODA stellen aan de sociaal raadslieden van Stimenz; een afspraak maken is niet mogelijk. Let op: dit spreekuur is uitsluitend bedoeld voor particulieren die géén eigen woning hebben en geen hoog eigen vermogen (denk aan box 3).

Gratis gebruikmaken van de pc’s in CODA
Heb je thuis geen pc of beveiligde internetverbinding, dan kun je jouw aangifte ook op één van onze pc’s met beveiligde internetverbinding doen. Nadat je je aangifte ingevuld hebt, kun je deze bovendien gratis printen. Wil je van onze computer gebruikmaken, meld je dan eerst bij de balie op de begane grond; wij laten je dan graag zien welk pc’s hiervoor geschikt zijn. Je vindt CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.