maandag, maart 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Heren 1 van HC Ares nu al zeker van promotie naar 2e klasse

Foto: Hockeyclub Ares

Na 7 jaar van afwezigheid is Heren 1 van Hockeyclub Ares in Apeldoorn weer gepromoveerd naar de 2e klasse. Door vandaag te winnen van Heren 1 uit Soest, met 3-0, verzekerde de ploeg zich nu al van promotie voor hockeyseizoen 2022/2023.

Voorafgaand aan de wedstrijd was de spanning langs de zijlijn bij het publiek en helemaal bij de spelers van HC Ares duidelijk voelbaar. Er stond veel op het spel, namelijk promotie naar de 2e klasse. 7 jaar geleden degradeerde het team naar de 3e klasse. Onder leiding van coach/trainer Eric Hoogsteden is een paar jaar geleden begonnen aan de weg terug. Corona gooide roet in het eten, waardoor de terugkeer iets langer op zich liet wachten dan gewenst en gehoopt.

Heren 1 van de Apeldoornse Hockeyclub Ares, op positie 2 van de 3e klasse poule A, kreeg vandaag Heren 1 van Soest, de nummer 10, op bezoek. Twee wedstrijden voor het einde van hockeyseizoen 2021/2022 was het voor Ares de eerste kans om te promoveren. Het thuispubliek was in grote getale opgetrommeld om de heren toe te juichen, vuvuzela’s, spandoeken, toeters, alles was aanwezig om de heren aan te moedigen. Het publiek werd getrakteerd op een geweldig spannende wedstrijd. Niet alleen de winst bleef uiteindelijk in Apeldoorn, een 3-0 overwinning. Ook is de ploeg nu al zeker dat ze volgend hockeyseizoen weer vertegenwoordigd zijn in de 2e klasse.