zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

HCC!fotovideo event in Dok Zuid

Dok Zuid – eigen foto

Er is veel te doen in Apeldoorn Fotostad deze herfst! En wat je echt niet mag missen is het HCC!fotovideo event op zaterdag 20 oktober om 12.30 uur in dok Zuid. Hier kun je niet alleen nader kennismaken met HCC!digimedia, ook zijn er interessante presentaties en er is een uitgebreid aanbod aan exposanten die elk vanuit hun eigen expertise foto- of video-onderwerpen belichten.

Presentaties
Er zijn verschillende interessante presentaties te volgen, zowel van HCC-ers als van de lokale filmclub en de bekende portretfotograaf Bram Jonker:

HCC!drones – demonstratie en presentatie over dronefotografie en 360gradenfotografie
Filmclub VAAC, de Vereniging van Apeldoornse Amateur Cineasten – presentatie camerastandpunten, beelduitsneden en camerabewegingen
HCC!apeldoorn, werkgroep DigiVideo – Presentatie ‘Green screen’
Portretfotograaf Bram Jonker – Demonstratie portretfotografie

Exposanten
Een groot aantal zeer interessante HCC-groepen laat tijdens dit event zien met welke foto- en videoprogramma’s en hulpmiddelen zij je kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan de ins en outs van digitale foto- en/of videobewerking met behulp van diverse programma en systemen. Maar ook minder voor de hand liggende onderwerpen als het digitaliseren en vervolgens borduren van foto’s of stamboomonderzoek doen met behulp van oude foto’s, komen aan bod.

Daarnaast is F&L Media, uitgever van onder meer computer- en fotomagazines is aanwezig, evenals Visusal Steps, de bekende uitgever van leer- en hulpboeken over digitale onderwerpen.

Tijdens dit evenement kan iedereen kennis maken met digitale foto- en videografie en natuurlijk met HCC!digimedia. De toegang is gratis en je hoeft geen lid van HCC te zijn. Je kunt natuurlijk wel ter plekke lid worden; dan krijg je een welkomstgeschenk ter waarde van € 55,- en maak je bovendien kans op een goedgevulde goodiebag!

Dus kom langs op zaterdag 20 oktober vanaf 12.30 uur
dok Zuid
1e Wormenseweg 460
7333 GZ Apeldoorn

Voor het volledige programma en meer informatie kun je terecht op de website van HCC!digimedia.

Over HCC!digimedia
HCC!digimedia is dé vereniging voor eenieder die interesse heeft in digitale media, met name op het vlak van digitale fotografie en video. HCC!digimedia streeft er bovendien naar om een brug te slaan tussen alle HCC-groeperingen en de liefhebbers die met deze onderwerpen bezig zijn.