woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Genomineerden Apeldoorn Business Awards 2022 bekend

Foto: Pixabay

Na twee jaar afwezigheid door Covid vindt dit jaar alweer de vijfde editie van Apeldoorn Business Awards plaats met de ontknoping op 13 oktober. Vandaag maakte de organisatie de 18 genomineerden bekend. Aangedragen door een voordrachtcommissie met hulp van het Apeldoorns publiek en met zorg geselecteerd door een kritische vakjury. Allen maken kans op één van de felbegeerde awards, die worden uitgereikt tijdens de feestelijke Award Night in Orpheus.

Uitgebreide selectieprocedure
De Apeldoorn Business Awards staan bekend om de zorgvuldige selectieprocedure. Net als ieder jaar selecteert de voordrachtcommissie per categorie een aantal bedrijven op basis van diverse criteria, waarbij ook alle tips van het Apeldoorns publiek worden meegenomen. Hieruit ontstaat een longlist, waar de jury uiteindelijk per categorie drie genomineerden selecteert.

De jury zal hierna, om tot een winnaar te komen, bij alle genomineerden op bezoek gaan, extra informatie in winnen en een financiële en juridische check doen. Dit jaar zijn de genomineerden:

  • Starters: Amante Limoncello, Herenboeren, Restaurant Zenith
  • Detailhandel: Wolfswinkel Groentechniek, Autobedrijf Boks, Outsole
  • Groothandel en dienstverlening: Albert van de Scheur, Altios Cloud Experts, De Weerd Verkeersopleidingen
  • Horeca en toerisme: Break Away / Cuber Outdoor Suites Veluwe, Sizzles at the Park, Klein Berlijn
  • Industrie en technologie: BBA Pumps, De Bruin Tankbouw/DBPE, Sportunity
  • Maatschappelijke organisaties: Orpheus, Coöperatie deA, NewTechPark

Publieksprijs
Naast de jury heeft ook het Apeldoorns publiek de kans om een genomineerde op het podium te zetten met met de Publieksprijs. Vanaf vandaag kan iedereen zijn of haar stem uitbrengen op één van de genomineerden via apeldoornbusinessawards.nl/stemmen. De genomineerde met de meeste stemmen sleept de Publieksprijs in de wacht.

Award Night
Alle awards worden uitgereikt tijdens de Award Night in Orpheus op donderdag 13 oktober. Traditiegetrouw is de presentatie in handen van Harm Edens die op z’n kenmerkende humoristische en scherpe wijze de avond van commentaar voorziet. Daarna is het tijd voor feest met de Hermes House Band. Tickets zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op apeldoornbusinessawards.nl/tickets.

Over de Apeldoorn Business Awards
Apeldoorn heeft prachtige bedrijven met geweldige producten, diensten en mensen. Dat verdient zeker eens per jaar een podium. Daarom is Apeldoorn Business Awards in het leven geroepen. Om de mooiste bedrijven van Apeldoorn in het zonnetje te zetten én om het Apeldoorns bedrijfsleven te stimuleren en te verbinden.