vrijdag, april 19Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Festival Afterslag op 20 januari terug in GIGANT

Logo Afterslag (Gigant)

Afterslag is hét festival voor muziekminnend Oost-Nederland. Op 20 januari 2019 verwelkomt GIGANT in Apeldoorn het aanstormende talent van dat jaar.

De kaartverkoop is zojuist van start gegaan en het programma volgt binnenkort. De deuren openen om 14:00 en de eerste optredens starten om 14:30. Tickets kosten €17,50 en €15,00 voor Vrienden van Gigant, en zijn te koop aan de kassa van GIGANT en via www.gigant.nl.

De naam Afterslag verwijst niet heel subtiel naar Europa’s belangrijkste showcase festival Eurosonic Noorderslag (ESNS) en vindt dan ook plaats op de zondag na dit Groningse festival. De gehele zondag speelt een keur aan artiesten en bands die behoren tot de ESNS-selectie van dat jaar een show in GIGANT. Een geweldige gelegenheid voor muziekliefhebbers om een overzicht te krijgen van de laatste ontwikkelingen in het Europese muziekaanbod en nieuw talent als eerste te ontdekken! In het verleden speelden o.a. Indian Askin, The Overslept, Larry Gus, Sue The Night, Andy Burrows en Paceshifters al op Afterslag.