zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Extra dag kerstbomenverkoop van “die scoutinggroep bij de Naald”

Foto: scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell

Net als voorgaande jaren verkopen de scouts van scoutinggroep Stadhouder Willem III/Lady Baden-Powell, “Die scoutinggroep bij de Naald”, een gevarieerd aanbod aan kerstbomen.

Vanwege de corona maatregelen en de verwachting dat mensen dit jaar eerder een kerstboom in huis halen, hebben ze dit jaar de actie uitgebreid naar 4 dagen. “Dit jaar verspreiden we de verkoop over 3 zaterdagen, waarbij we in het Sinterklaasweekend ook op zondag 6 december kerstbomen verkopen.” zegt Tineke Wiersma, voorzitter van de scoutinggroep. “Zo kunnen we de drukte beter spreiden en kunnen mensen eerder een kerstboom in huis halen.”
Ook dit jaar hebben ze verschillende soorten bomen, bijv. nordmann bomen of blauwsparren, met en zonder kluit. De opbrengst van de kerstbomenverkoop gaat volledig naar onderhoud en renovatie van de diverse gebouwen die op het terrein van de scoutinggroep staan.

Ook doet de scoutinggroep iets voor een ander. Naast de kerstbomenactie zamelen ze etenswaren in voor de Voedselbank Apeldoorn. “Alle leden nemen iets mee. Zo dragen we samen bij aan een fijne kerst voor iedereen.” zegt Tineke. Onder andere thee, koffie, soep of vis in blik, houdbare melk, kruidenmix en beschuit zijn van harte welkom.

Op zaterdag 28 november, zaterdag 5 december, zondag 6 december en zaterdag 12 december kunt u van 9:00 uur tot 17.00 uur langskomen aan de Jachtlaan 4-6 om coronaproof bij de kerstkraam een mooie boom uit te zoeken en uw donatie te doen voor de Voedselbank.