vrijdag, september 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Exclusieve dance party in City Lounge

Foto: Pixabay

Zaterdag 26 maart komt Soiree Deluxe naar City Lounge in Apeldoorn. Een feest met topdeejays, mode en gezelligheid in een stijlvolle ambiance.

De drie voorgaande edities van Soiree Deluxe in het monumentale Bergpaviljoen in Amersfoort waren ruimschoots van tevoren uitverkocht. En nu beleeft het feest zijn Apeldoornse première. De oude bankkluizen van City Lounge zullen worden omgetoverd tot een internationale nachtclub.

Legendarische deejays
De populaire DJ en Award Winning Remixer Yves Eaux zal komen draaien. Yves heeft inmiddels meer dan 300 platen uitgebracht en draait van New York tot New Delhi en van Moskou tot Miami. Afgelopen zomer draaide hij bij de legendarische beachclub Bora Bora op Ibiza en op een boot op de Zwarte Zee bij Odessa voor een privéfeest van een multimiljonair.

Daarnaast zal ook House Legende DJ Quinten De Rozario komen draaien. Deze Rotterdammer was resident in de roemruchte club RoXY in Amsterdam en een vaste waarde op de feesten Now & Wow, Betty Ford Complex en Superbimbo. Hij zal een zeer smaakvolle groovy house set komen draaien zoals alleen hij dat kan.

De avond zal worden geopend met het optreden van DJ Leo Vanderweijden.

Leo schept er een groot genoegen in om met zijn zeer smaakvolle platen de juiste stemming te creëren. Hij heeft het draaien van openingsets dan ook tot een ware kunst verheven. Dit bracht hem onder andere tot de wereldberoemde club Pacha, eigen vaste avonden in de A’Dam Tower en Colors Of Ibiza.

Fashion Flashes en videokunst
Couturier Irving Vorster, bekend van zijn modeshows tijdens Paris Fashion Week zal samen met zijn team en modellen Fashion Flashes gaan verzorgen. Verrassende mode  performances tussen het dansende publiek.

De optredens van de deejays zullen worden ondersteund door de bijpassende videokunst van de nummer 1 VJ Hans Bijloo.

Eindelijk naar het ‘oude normaal’
‘Men is weer toe aan een goed feest. Een mooie avond uit met goedgeklede mensen die genieten van geweldige DJ’s in een ontspannen en gezellige sfeer. Voor dit geweldige evenement rollen wij dan ook graag de rode loper uit. Wij zullen de gasten met een heerlijke cocktail verwelkomen zodat we eindelijk weer kunnen proosten op de terugkeer van het ‘oude’ normaal.’ Aldus Jan van de Kooi namens City Lounge.

Er zijn geen covid-restricties voor dit feest dat voor 25 jaar en ouder is. Kaarten voor Soiree Deluxe op zaterdag 26 maart in City Lounge zijn te koop op www.SoireeDeluxe.nl