woensdag, november 29Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Albert Heijn Apeldoorn Centrum gaat verbouwen

Albert Heijn aan de Deventerstraat 10 in Apeldoorn d.d. 25 november 1982. Dit beeld is afkomstig van Stichting Albert Heijn Erfgoed

Albert Heijn Apeldoorn Centrum sluit op vrijdag 4 maart om 17:00 uur tijdelijk de deuren. De winkel aan de Deventerstraat 10 wordt grondig verbouwd en gaat op zaterdag 19 maart om 11:00 uur weer open. De oudste en de jongste medewerker van de supermarkt, Coby Schmidt en Esmee Oude Kotte, krijgen de eer de winkel officieel te openen. Samen knippen zij het lintje door.

Supermarktmanager Karin Bats: “Onze Albert Heijn, die al sinds 1962 op dit adres is gevestigd, krijgt een hele nieuwe en moderne inrichting. Er is straks nog meer aandacht voor lekker, vers en gezond eten en er komen 2 zelfscankassa’s bij. De gezelligheid waar onze winkel zo om bekend staat, die blijft gewoon.”

Vers
Het versplein biedt straks nog meer keuze, van sperziebonen en avocado tot de lekkerste biologische en vega(n) producten. Ook zijn er diverse verspakketten, verse maaltijden en maaltijdsalades. Bij de nieuwe borrelwand vind je een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas en bij de bakkerij komt meerdere keren per dag geurend vers brood uit de oven. Nieuw is ook de sinaasappelpers waar je zelf heerlijk vers sap tapt. “Je kunt bij ons terecht voor al je dagelijkse boodschappen”, aldus de supermarktmanager.

Gemak
Het zelfscanplein wordt ruimer en er komen 2 zelfscankassa’s bij. Afrekenen gaat dan nog sneller. Bij zo’n 6.000 eigen-merkproducten van Albert Heijn zie je op de elektronische prijskaartjes straks ook de Nutri-Score, die helpt bij het maken van een gezondere keuze. In de hele winkel komt ledverlichting.

Keuze in prijs
Bij Albert Heijn Apeldoorn Centrum vind je een groot assortiment A-merken en eigenmerk-producten en elke week zijn er heel veel Bonusaanbiedingen. Bovendien kun je kiezen voor Prijsfavorieten, dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt: Talingweg 169 in Apeldoorn en De Eglantier 234 in Apeldoorn.