maandag, december 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Diverse sluitingen door het Corona Virus

Foto: Pixabay

Steeds meer bedrijven en instellingen sluiten hun deuren in verband met het Corona virus, al dan niet verplicht door de maatregelen van de overheid. Dit zijn de berichten die ons op 16 maart hebben bereikt.

Stichting ‘kLEEF! sluit inloophuis
Vanwege de landelijke maatregel sluit Stichting ‘kLEEF! tijdelijk het inloophuis tot en met maandag 6 april.

De sluiting is een veiligheidsmaatregel ter voorkoming/beperking van besmetting met het Corona-virus, vanwege de kwetsbaarheid van onze gasten (mensen met kanker en hun naasten) en ter bescherming van onze grote groep vrijwilligers. Wij willen geen enkel risico nemen.

Alle activiteiten zijn vanaf heden afgelast. Tevens zijn de volgende bijeenkomsten geannuleerd:
– 17 maart: themalunch
– 17 maart: bijeenkomst voor alleenstaanden met kanker
– 24 maart: fotowandeling
– 24 maart: gesprek met de bedrijfsarts
– 26 maart: bijeenkomst vrouwen met borstkanker
– 2 april: bijeenkomst voor twintigers met kanker.

Wanneer er iets verandert dan zullen wij dit vermelden op facebook en op onze website.

Voor vragen of gesprek zijn wij elke ochtend telefonisch bereikbaar via (055) 576 26 76.

Ons Honk
Gelet op de laatste ontwikkelingen rondom het Corona-virus heeft Zuid Doet Samen besloten om Ons Honk tot 6 april te sluiten.  Ook de bewonersavonden in samenwerking met MEE die gepland stonden op 16, 18, 24 en 25 maart gaan niet door.

Juist nu is het van belang dat we er zijn voor buurtbewoners. De buurtassistenten van Zuid Doet Samen houden (telefonisch) contact en we regelen vervangende maaltijden voor de mensen die vast in Ons Honk kwamen eten. U kunt de buurtassistenten rechtstreeks bereiken of via Ons Honk. Zuid Doet Samen is komende weken iedere dag van 8:00 tot 20:00 (ook in het weekend) telefonisch bereikbaar via: 055 – 312 5076.

Vergaderingen gemeenteraad
Door de meest recente ontwikkelingen rondom het Corona virus heeft de gemeenteraad vandaag besloten om alle vergaderingen tot en met 9 april niet door te laten gaan.

Dit betekent dat de Politieke Markt van 19 en 26 maart, de raadsvergadering van 2 april en de Ontmoeting van 9 april geen doorgang zullen vinden.

Als gemeentelijk bestuur, politiek en organisatie volgen we de landelijk uitgezette lijn.