dinsdag, februari 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Disco Tropicana brengt de beste disco naar Apeldoorn

Foto: Gigant

Op vrijdag 22 december kunnen liefhebbers van disco hun dansschoenen aantrekken voor Disco Tropicana in GIGANT aan de Nieuwstraat 377 in Apeldoorn. Tijdens deze dansavond geniet je van een frisse mix van de beste muziek van de jaren ’80 tot het lekkerste van het heden. Het feest begint om 21:00 en duurt tot 02:00. Tickets zijn verkrijgbaar voor €13,50 in de voorverkoop via www.gigant.nl. Op de avond zelf kosten tickets aan de deur van GIGANT €16,00.

Disco Tropicana is ervan overtuigd dat disco nog een decennium verdient! Verwacht op 22 december de beste discohits, funky house en disco-inspired songs. Van Purple Disco Machine tot Donna Summer, van Armand van Helden tot Earth Wind & Fire, van Sophie Ellis Bextor tot Mousse T, van Dimitri From Paris tot Jamiroquai. Herkenbaar, maar zeker niet standaard!

Misschien ken je Disco Tropicana al als organisator van festival areas bij evenementen zoals Dance Valley, Paaspop Festival, Op Dreef Festival, Smerrig, Groove Garden, of optredens bij Solar Weekend en de Pinkpop-camping. Luisteraars van Sublime, Qmusic en Radio 2 hebben wellicht al de releases van hun label op de radio gehoord. Zorg dat je erbij bent voor een avond vol dansplezier en onvergetelijke discohits!