woensdag, december 1Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Deelnemers gezocht die willen schitteren in de boksring voor het goede doel

Foto: Cobra Boxing

Ooit eens in je leven in een echte boksring willen staan? Een staredown en wedstrijd op een premium locatie? Dat kan NU! De Appoldro Boxing Cup is een premium boksgala waar bedrijfsvertegenwoordigers de boksring betreden om in een sportief hoogtepunt, onder auspiciën van de Nederlandse Boksbond en na een kwalitatief hoogwaardige opleiding, een echte bokswedstrijd te beleven. Het programma wordt aangevuld met andere wedstrijden, muziek en entertainment. Dit wordt een onvergetelijke happening op een toplocatie.

Informatiebijeenkomst
Wil je meer weten? Meld je aan via de website www.appoldro-boxingcup.nl voor onze informatieavond waar wij, samen genietend van een hapje en drankje, vertellen over dit fantastische event en de goede doelen. We verwelkomen je graag!

De informatie bijeenkomst is op 30 oktober 2021 met als aanvang 11:00 uur. De opleidingen starten in november 2021 om zo klaar te zijn voor het evenement op 21 mei 2022

De Appoldro Boxing Cup
De Appoldro Boxing Cup is een boksgala en een ongeëvenaarde happening voor de Apeldoornse regio. Naast plaatselijke en (inter)nationale boksers werkt ook een groep ondernemers er naar toe om tussen de touwen te schitteren. Onder begeleiding van de beste topsportbegeleiders, krachttrainers en gecertificeerde bokstrainers worden verscheidene entrepreneurs onder auspiciën van de Nederlandse Boksbond voorbereid op een once-in-a-lifetime opportunity. Het event wordt op een premium locatie gehouden met Vip arrangementen, uitstekend vermaak en hospitality. Een gegarandeerd spectaculaire boksavond van absolute klasse!

De opbrengsten van de Appoldro Boxing Cup komen onder andere ten goede aan Stichting Zwerfjongeren Apeldoorn.