dinsdag, april 16Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Apeldoorn IT organiseert groots IT congres

Foto: Apeldoorn IT

Op donderdag 11 november vindt het Apeldoorn IT congres plaats in Theater & Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn. Het belooft het grootste IT netwerkevent te worden in deze regio. IT professionals van binnen en buiten Apeldoorn kunnen deze dag kiezen uit meer dan 20 inspirerende presentaties en workshops.

Kennis delen en mensen samenbrengen
De keynotes van het congres worden verzorgd door trendwatcher Richard van Hooijdonk en Executive Vice President KPN Security Erno Doorenspleet. Richard is als futurist en trendwatcher een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Hij heeft meerdere chip-implantaten, omdat hij de toekomst ook zelf wil beleven. En Erno Doorenspleet neemt iedereen mee in de wereld van Cyber Security.

Lokale sprekers
Ook zullen vele lokale sprekers van mooie IT bedrijven uit Apeldoorn, denk hierbij aan het Kadaster, de Belastingdienst, Achmea, OVSoftware, Luminis en vele anderen, meer vertellen over onderwerpen als blockchain, smart city, machine learning, big data en nog veel meer.

Meer hierover is te lezen op https://www.apeldoorn-it.nl/congres/

Naast fysiek ook online
Behalve een fysiek congres is er ook de gelegenheid om een deel van het programma online te volgen. Hiervoor is een unieke 3D-omgeving ingericht. Naast presentaties en workshops kunnen deelnemers aan het congres de online beursvloer bezoeken met informatie over en vacatures bij de aangesloten bedrijven van Apeldoorn IT. Daarnaast kunnen deelnemers kennis maken met elkaar in de verschillende netwerkcafé’s. Hier heeft Apeldoorn een online partner gevonden in het Belgische bedrijf Fairtual Technologies. www.fairtual.nl


Praktische info
Het is mogelijk om het congres op vertoon van het coronatoegangsbewijs fysiek bij te wonen.

Deelname aan het congres is gratis. Inschrijven voor dit unieke event kan via de website www.apeldoorn-it.nl. Daar is ook meer informatie te vinden over het programma.

Het congres is een initiatief van Apeldoorn IT, het samenwerkingsverband tussen IT bedrijven in Apeldoorn. Leden van dit netwerk zijn o.a. de gemeente Apeldoorn, Centraal Beheer Achmea, de Belastingdienst, VolkerWessels Telecom, het Kadaster, Saab Technologies, Luminis, Gelre Ziekenhuizen, KPN en Alten.