zondag, september 24Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Decemberwens vervuld: een mooie rit in een oude Fiat

Foto: Stimenz

Afgelopen december gingen de sociaal werkers van Stimenz op zoek naar inwoners van Apeldoorn met mooie, bijzondere, hartverwarmende wensen die zij in vervulling zouden kunnen laten gaan. Met koffie, thee, warme chocolademelk en wat lekkers zijn in verschillende winkelcentra veel mooie en bijzondere verhalen gehoord en zijn er mooie wensen opgehaald.

Een van die wensen die in vervulling is gegaan is de wens van mevrouw Kruitbosch. Ze wilde heel graag een keer een ritje maken in een oude Fiat. Mevrouw Kruitbosch had een naar jaar achter de rug. Ze had aan diegene die de wens instuurde verteld dat ze graag weer eens echt zou willen genieten en echt lachen.  Nou ..en dat heeft ze!

Vorige maand werd ze om ‘s middag thuis opgehaald met een mooie oude Fiat 600. Deze werd kosteloos door autoverhuurbedrijf Bultman ter beschikking gesteld. Daniël Brinkman, sociaal werker bij Stimenz, reed met haar een mooie route in de omgeving van Apeldoorn.  Als tussenstop werd Vaassen aangedaan en in het restaurant bij Kasteel de Cannenburg werd ze getrakteerd op koffie/warme chocolademelk en gebak. Daarna ging de tocht weer richting Apeldoorn.  Ze heeft genoten van deze middag en gaf aan “zo deze kan ook van mijn bucketlist “ .