woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De Spreng in top 10 beste verpleeghuizen

Foto: Zorggroep Apeldoorn en omstreken

Hospice De Spreng, onderdeel van Zorggroep Apeldoorn en omstreken, staat in de top 10 van beste verpleeghuizen van Nederland. De lijst met de 10 best scorende verpleeghuizen is onlangs gepubliceerd door ‘Waardigheid en trots’, een programma van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

De lijst is gebaseerd op de scores van Zorgkaart Nederland. Locatie De Spreng heeft een gemiddelde score van een 9,4. De goede beoordelingen zijn vooral verkregen door huizen waar veel aandacht is voor persoonlijke zorg, met vriendelijke en betrokken medewerkers en waar ruimte is voor individuele wensen van gasten.

Een van de beoordelingen op Zorgkaart Nederland:
“Als het moment daar is en wij moeten afscheid nemen van één van onze dierbaren zou ik zeker de Spreng adviseren. Ze gaan respectvol om met de patiënten en nabestaanden, vol liefde en respect, maar vooral zorgen alle vrijwilligers voor een waardevol afscheid waar het aan de patiënt niets ontbreekt. Alle wensen worden grotendeels vervuld. Ik neem mijn petje af voor alle mensen die zich hiervoor inzetten.”

De Spreng is een hospice, gevestigd in Beekbergen. De locatie beschikt over 8 privé-kamers en een gezellige woonkamer voor gasten en hun naasten.