zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De Nettenfabriek kleurt Iers

Foto: Dura Vermeer

Zaterdag, 4 april zal er in De Nettenfabriek Apeldoorn een Ierse dag plaatsvinden. Tijdens de Ierse dag zijn er in de middag en avond verschillende activiteiten.

Horecagelegenheid NETT is vanaf 10:00 uur geopend, maar de Ierse dag begint om 15:30 uur. Om 16:00 uur zal de Ierse band Damhsa Craic live spelen. Damhsa Craic is een band uit Apeldoorn die aanstekelijke Ierse pub en volksliederen speelt. De toegang is gratis.  NETT zal een heerlijke Ierse stew maken waar de gasten tegen betaling van kunnen genieten tijdens en na de band.

Om 19:00 begint er een Ierse whiskeyproeverij genaamd NET, afkorting voor “Nosing En Tasting”. Tijdens NET kunnen 12 verschillende Ierse whiskeys geproefd worden. Er wordt een introductie gegeven door een echte whiskeykenner. Hij zal de gasten warm welkom heten en toelichten hoe je op de juiste manier whiskeys proeft. Bij iedere whiskey ontvang je een lekker bijpassend hapje. Tijdens het proeven kan er, onder het genot van een heerlijke whiskey, een sigaar worden gerookt in de sigarenlounge. Voor meer informatie of kaarten voor deze proeverij kunt u mailen naar nosingentasting@gmail.com.