maandag, december 4Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

De bouw van ZERO55 Apeldoorn gestart

Foto: Accres

De bouw van ZERO55 Apeldoorn (Family Entertainment Center) aan de Dubbelbeek is gestart op 8 oktober. In dit centrum komen onder andere een elektrokart indoor- en outdoor kartbaan, een Lasertag ruimte, een Multi Escaperoom, Virtual Reality Racing en Glow Bowling banen. De activiteiten richten zich op gezinnen met kinderen vanaf ca. 8 jaar, studenten, groepen, bedrijfsuitjes en toeristen / dagrecreanten.

De eerste paal van het Family Entertainment Center (FEC) is de grond in geslagen onder toeziend oog van Piet-Hein Kolff (Accres), Jacob Kolk (Nieuwenhuis Bouwbedrijf), de gemeente Apeldoorn, Raad van Commissarissen, Toeristisch Platform Apeldoorn, Buren, collega’s, leveranciers en andere betrokkenen bij het project.

Manager Peter Plantenga van ZERO55 Apeldoorn: “Met de start van de bouw zetten we een volgende stap in de ontwikkeling van De Dubbelbeek als sport- en recreatiegebied. Daarnaast zie ik de bijdrage die wij leveren aan de ambities van de gemeente Apeldoorn zoals comfortabele gezinsstad, toeristisch toplandschap, ondernemende stad en duurzaamheid. Zo komen er bijvoorbeeld zonnepanelen op het dak van het pand die een deel van de benodigde stroom leveren. Ik kijk uit naar de opening van ZERO55 Apeldoorn en om de eerste bezoekers te mogen ontvangen”.

Opening medio 2019
De opening van ZERO55 staat gepland medio 2019. Volg de ontwikkelingen van ZERO55 Apeldoorn via zero55.nl. De naam ZERO55 verwijst naar het kengetal van Apeldoorn: 055, de oorsprong van het concept.

Accres
Accres realiseert de verbeelding (ambitie) van opdrachtgevers en de beleving van bezoekers. Dit door dienstverlening en het exploiteren en beheren van vastgoed waar mensen elkaar ontmoeten, recreëren, ontdekken en sporten. Accres is thuis op het snijvlak van het publieke en private domein en kan als geen ander het (maatschappelijk) rendement realiseren door dit te verbinden met de commerciële vraag. Op dit moment is Accres actief in Apeldoorn, Almelo, Bilthoven en Enschede. Meer informatie over Accres is te vinden op: www.accres.nl