zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

DAAN (BE) op zaterdag 29 september met intieme show naar GIGANT

Foto Gigant, ©Peter De Bruyne
Foto Gigant, ©Peter De Bruyne

Singer-songwriter DAAN (BE) staat op zaterdag 29 september op het podium van de theaterzaal van GIGANT. De deuren gaan open om 19:30 uur en het concert start om 20:00 uur. Tickets kosten €16,00, vrienden van GIGANT betalen €8,00. Tickets zijn te koop via www.gigant.nl en aan de deur.

Afgelopen winter en voorjaar nam de Belgische singer-songwriter Daan de tijd voor een heel andere aanpak van z’n repertoire. Niet de dansbare bombast van z’n festivaloptredens, maar een intieme en akoestische concertreeks langs een 70-tal (stuk voor stuk uitverkochte) theaters in België, waar hij een onverwachte keuze bracht van z’n eigen favoriete songs van de laatste 15 jaar, in uitgeklede en opnieuw gearrangeerde versies, en vooral ook met nadruk op de teksten. Een en ander is ook terug te vinden op de inmiddels verschenen cd ‘Simple’, die ondertussen ruimschoots de platinum status behaalde.

Daan speelt aan de vleugelpiano of op gitaar, en laat zich begeleiden door vaste waarde Isolde Lasoen op vibrafoon en percussie, en door de geniale Jean-Francois Assy, klassiek cellist-contrabassist, die de laatste jaren o.a. als vaste begeleider van Yann Tiersen en wijlen Alain Bashung indruk wist te maken.