dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

D66 Apeldoorn kiest Bouwien ten Bokum als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022

De leden van D66 Apeldoorn hebben Bouwien ten Bokum tot lijsttrekker gekozen voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Het bestuur kijkt terug op een positieve lijsttrekkersverkiezing met 2 kandidaten. Voorzitter D66 Apeldoorn Gerjan van Engelenhoven: “We mogen als D66 trots zijn op deze lijsttrekker die D66 Apeldoorn vol enthousiasme zal aanvoeren op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen.”

Op dit moment is D66 vertegenwoordigd in de gemeenteraad met 4 van de 39 raadszetels. D66 wil dit resultaat op 16 maart 2022 bij de gemeenteraadsverkiezingen overtreffen. De verkiezing van onze lijsttrekker Bouwien ten Bokum wordt daarbij als een eerste grote stap gezien.

Bouwien ten Bokum: “Alle leden van D66 Apeldoorn: dank jullie wel! Ik kijk er naar uit om samen met jullie te gaan voor een fantastisch D66 verkezingsresultaat bij de gemeenteraadsverkiezingen 2022.”

Kandidatenlijst D66
Vanaf 1 augustus aanstaande start de kandidaatstelling voor de overige kandidaten, die op de D66-lijst willen voor de gemeenteraad. Een lijstadviescommissie bestaande uit drie leden, waaronder de voorzitter van D66 Apeldoorn Gerjan van Engelenhoven en de lijsttrekker, Bouwien ten Bokum leggen een advies aan de leden voor. Uiteindelijk bepalen de leden van D66 Apeldoorn de volgorde van de kandidatenlijst. De kieslijst wordt voor het einde van het jaar bekend gemaakt.