maandag, mei 27Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

CSV Tournament of Talent voorlopig uitgesteld

Foto: Johan Leliveld

De tweede editie van het voetbaltoernooi CSV Tournament of Talent in januari 2021 wordt uitgesteld. De organisatie van CSV Apeldoorn acht het niet verantwoord voor spelers en vrijwilligers om het toernooi te organiseren met de huidige covid-19 regels.

In januari 2020 vond de eerste editie van het toernooi – specifiek voor divisieclubs uit de JO13- succesvol plaats in Apeldoorn. Drie poules  waarin 12 teams uit Gelderland, Utrecht, Friesland en Overijssel streden om de trofee waarbij Go Ahead Eagles met de beker naar huis ging.

Marco van Gijssel, één van de initiatiefnemers van het toernooi: “We zijn ons bewust dat we veel jonge voetballiefhebbers moeten teleurstellen. Het succes van de eerste keer smaakte naar meer. Als CSV Apeldoorn vonden we het niet verantwoord voor spelers en vrijwilligers om het toernooi te organiseren. We zijn ons nog aan het beraden voor een mogelijke zomereditie in 2012. Voetbalverenigingen uit de divisie jeugd JO13 worden separaat benaderd over mogelijke nieuwe data.”