zondag, juli 14Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Eerst “berenjacht” nu “Sint & Pietenjacht”….!

Foto: Pixabay

In deze rare tijd, waarin we veelal op het eigen gezin zijn aangewezen heeft Het Logeerhuis van Sint Nicolaas het idee opgepakt dat al in meerder plaatsen wordt uitgevoerd…… Sint & Pietenjacht !

De organisatie vraagt Apeldoorners om een raam, dat zichtbaar is vanaf de weg te versieren in Sint Nicolaas sfeer en dit zo te laten tot en met 5 december. Kinderen kunnen met hun ouders op eigen tijd en tempo op zoek gaan naar de magisch versierde ramen door heel Apeldoorn. Vlaggetjes, slingers, raamstickers, een pakje ingepakt met Sint-inpakpapier, een laars met een winterpeen en wat hooi… of noem maar op. Iedereen is vrij in de inrichting van het raam. Het gaat om de sfeer en de aandacht voor het Sint Nicolaasfeest.

Om duidelijk te maken dat het raam deel uit maakt van de actie wordt gevraagd om het logo van het Logeerhuis erbij te plaatsen. Dat maakt het voor de kinderen herkenbaar.

Wil je mee doen aan deze spontane actie, dan kan je je adres opgeven via de website van het Logeerhuis van Sint Nicolaas. De organisatie zorgt er vervolgens voor dat jouw “hotspot” zichtbaar wordt op een plattegrond in Google-Maps. Deze plattegrond is tevens te vinden op de website en ook op de FB-pagina van Het Logeerhuis. www.logeerhuisvandesint.nl/sint-pietenjacht

Wanneer voldoende adressen zich gaan aanmelden, zullen er ook letters te vinden zijn in diverse ramen. Deze letters vormen een woord of een zin. Heb je ze gevonden en denk je de oplossing te weten, dan kan deze ingestuurd worden naar de organisatie en maak je kans op één van de 10 prijzen.

Vanaf 14 november, de dag dat Sint Nicolaas aankomt in Nederland, kan de jacht beginnen.