maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

CODA opent de Afhaalbieb in CODA Centrale Bibliotheek

Om CODA leden ook tijdens de tweede sluiting zo goed mogelijk van dienst te zijn, opent CODA vandaag de Afhaalbieb. De Afhaalbieb is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. In tijdvakken van telkens 5 minuten per persoon kan een verrassingspakket afgehaald worden nadat online een formulier is ingevuld en de ophaalafspraak gemaakt is.

CODA directeur Carin Reinders: “De CODA Afhaalbieb werd tijdens de eerste sluiting zeer gewaardeerd en om onze klanten ook ditmaal zo goed mogelijk van dienst te zijn hebben we, na overleg met de gemeente en in strikte navolging van de richtlijnen van het RIVM, besloten de CODA Afhaalbieb voor een tweede keer te openen. Veiligheid van CODA leden en medewerkers staat daarbij voorop. Daarom werken we met een aanvraagformulier op www.coda-apeldoorn.nl/afhaalbieb en met ophalen in tijdvakken van telkens 5 minuten per persoon.”

Om gebruik te maken van de CODA Afhaalbieb kunnen CODA leden op www.coda-apeldoorn.nl/afhaalbieb een formulier invullen en aangeven welke genres ze het liefst lezen (top 3). Op basis van die informatie wordt een verrassingspakket van 6 boeken samengesteld. Op het formulier kan gekozen worden uit literatuur, Engelse literatuur, thrillers en detectives, grootletterboeken, streekromans en romantisch, fantasy en science fiction, oorlog en verzet, psychologie, kookboeken, kunstboeken, dichtbundels en geschiedenis en de leeftijdscategorieën 0 t/m 5 jaar, 6 t/m 8 jaar, 9 t/m 12 jaar, 12 t/m 14 jaar en young adult.

Het verrassingspakket is uitsluitend contactloos en op afspraak op te halen in CODA Centrale Bibliotheek aan de Vosselmanstraat. Hier staan de verrassingspakketten, verpakt in een CODA tas, voorzien van naam, pasnummer en een afhaalnummer op volgorde van afspraak gerangschikt. De boeken zijn vooraf geregistreerd op naam en pasnummer van de aanvrager.

CODA biedt de Afhaalbieb aan na overleg met de gemeente en de veiligheidsregio. Eventuele wijzigen op de openstelling of de vorm waarin CODA de Afhaalbieb aanbiedt, komen daar uit voort en communiceert CODA middels persberichten, op de CODA website, via de social media kanalen en in de CODA nieuwsbrieven. Ook de eventuele openstelling van de CODA Afhaalbieb wordt op die manier gecommuniceerd.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www.coda-apeldoorn.nl en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.