donderdag, december 7Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Crowdfundingsactie voor theatervoorstelling dok Zuid

Foto: Accres

Vrijdag 26 oktober om 15.00 uur is er in dok Zuid aan de 1e Wormenseweg 460 een theatervoorstelling die leuk is voor jong en oud “Anja MG Schmidt, de onderstebovenachterstevoren nicht van Annie”. De voorstelling is gratis te bekijken.

Crowdfundingscampagne
De voorstelling is geschikt vanaf 6 tot 100 jaar. Voor de financiering van deze voorstelling is een crowdfundingscampagne gestart via het platform “VoorApeldoorn”. Wilt u doneren, ga dan naar voorapeldoorn.nl/nl/projects/muziektheatervoorstelling Er kan al een donatie gedaan worden vanaf € 5,00, vanaf € 10,00 zijn er verschillende leuke prijzen beschikbaar gesteld door verschillende ondernemers en organisaties.

De voorstelling
Ja zuster, nee zuster, De kat van Ome Willem, Dikkertje Dap, Op de step, De Koningin van Lombardije. Wie kent ze niet? De liedjes en versjes van Annie MG Schmidt. In deze vrolijke muzikale voorstelling gaan we zingen, spelen en luisteren naar vele van deze liedjes en versjes. Anja, de nicht van Annie, neemt het publiek, samen met pianiste Doré, mee op deze interactieve muzikale tocht.

Meer info
Heeft u vragen over de crowdfundingscampagne of lijkt het u leuk om deze voorstelling te bekijken, stuur dan een mailtje naar dokzuidtheater@gmail.com