dinsdag, april 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Corona leidt tot nieuwe vorm van ondernemen

Foto: Mansion24

Het coronavirus nekt ook de lokale retail in Apeldoorn. Horeca is al op slot en hoewel er nog geen maatregelen zijn getroffen over winkels,  is ook deze kans groot. Robin Batens, eigenaar van Mansion24 laat het niet bij de pakken neerzitten.  De winkel op het Leienplein bestaat naast herenkleding ook uit een muziekcorner Plato, kapper en café. Vandaag opende hij het online initiatief: Mansion24 ScreenService.

Robin Batens: “Bij onze winkel staat persoonlijke aandacht centraal. Wij willen de klant aankijken. Vandaar dat we ons niet op keiharde online verkoop richten. We gebruiken online om onze winkel en activiteiten te promoten. In deze gekke tijd kunnen we als retailers weglopen voor problemen maar kunnen we ook denken aan slimme wederopbouw. Met Mansion24 ScreenService wil ik in Apeldoorn een nieuw principe in de markt brengen waar online shoppen en persoonlijke benadering samengaan en wij het publiek kunnen blijven bedienen op het gebied van kleding en muziek.

Hoe werkt Mansion24 ScreenService? Simpel. Je stuurt via Facebook of Instagram een pb of bel 06 23 24 24 74 (bereikbaar via onze reguliere openingstijden). Wij skypen of face-timen jou op verzoek of jij belt ons. We luisteren naar je wensen en gaan virtueel met je de winkel door waarbij je advies op maat krijgt inzake kledingstukken en/of de muziek  die je zoekt.  Zie het als je persoonlijke stylist die rekening houdt met jouw wensen en jouw stijl en waarbij je tegelijkertijd online de artikelen kunt kopen. Wij sturen je een tikkie voor betaling en zorgen ervoor dat je items dezelfde dag in Apeldoorn gratis bezorgd worden en/of verstuurd worden per post buiten Apeldoorn. En mooi meegenomen; je krijgt van ons een terrascheque ter waarde van 10% van je aankoopbedrag om samen – na deze crisis-  letterlijk te proosten op het leven en de wederopbouw.  Door deze extra vorm van retail in onze bestaande formule toe te voegen kunnen we onze klanten blijven bedienen op de manier hoe zij het gewend zijn van ons. En mooi: je steunt lokaal ondernemerschap!”