maandag, juli 22Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Code geld voor de kofferbakverkopen

Foto: Ruud Kelderman

De verkoopster van tweedehands paraplu’s (zie foto) heeft zaterdagmiddag hele goede zaken gedaan op de kofferbakverkoop langs het Kanaal. (ze was binnen 15 minuten al haar paraplu’s kwijt)

Na een prachtig begin van de dag afgelopen zaterdag braken rond 12.15 uur de sluizen van de hemel open en kwam de regen met bakken uit de hemel. De organisatie (stichting WHOE) waarschuwden de verkopers rond 11.30 uur dat het verstandig zou zijn als de verkopers alvast in zouden gaan pakken om zo vanaf 12.00 uur het terrein uit eigen wil te mogen verlaten.

Vele verkopers namen deze waarschuwing serieus en reden het terrein af maar niet met een negatief gevoel omdat ze in de ‘mooie” uren zeer veel goederen hadden kunnen verkopen aan de ruim 6000 bezoekers/kopers. De organisatie sprak standhouders die met tussen de 200 en 700 euro naar huis gingen!

Uit de administratie bleek later dat 57 betalende standhouders van tevoren al hadden bedacht niet te gaan vanwege het aangekondigde slechte weer, die zullen nu wel spijt hebben.

De kofferbakverkoop van a.s. zaterdag 27 juli is al helemaal uitverkocht maar voor de zaterdagen in augustus zijn nog grondplakken te reserveren via www.kofferbakverkopen.nl