woensdag, april 17Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

CODA sluit deuren door aanscherping Coronabeleid

Foto: Eigen werk

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen sluiten CODA Bibliotheek, Taalhuis, Museum, Winkel, Archief, ExperienceLab en Herinneringscentrum Apeldoornsche Bosch de deuren na vandaag voor ten minste 2 weken.

CODA directeur Carin Reinders: “Het is spijtig voor dat wij de deuren voor een tweede keer moeten sluiten, maar de volksgezondheid gaat voor alles. De Boeken aan Huis service en de CODA Afhaalbieb werden tijdens de eerste sluiting zeer gewaardeerd en om onze klanten ook tijdens deze sluiting zo goed mogelijk van dienst te zijn hopen we, na overleg met de gemeente en de veiligheidsregio, de CODA Afhaalbieb voor een tweede keer te kunnen openen en ook de Boeken aan Huis service weer aan te kunnen bieden. Om de veiligheid te waarborgen zullen we voor de Afhaalbieb ook deze keer gaan werken met een beperkt aantal dagen en met tijdvakken waarin het boekenpakket op afspraak opgehaald kan worden.”

Updates en wijzigingen communiceert CODA middels persberichten, op de CODA website, via de social media kanalen en in de CODA nieuwsbrieven. Ook de eventuele openstelling van de CODA Afhaalbieb wordt op die manier gecommuniceerd.

Vragen, suggesties of opmerking? Mail dan naar corona@coda-apeldoorn.nl.
Voor actuele informatie: schrijf je in voor de nieuwsbrief op www.coda-apeldoorn.nl en volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.