donderdag, mei 23Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Champy ‘tourt’ naar Apeldoorn!

Foto: Triple P Entertainment

Champy on Tour is dit jaar ‘the place to be’ voor een heerlijk uitstapje met het hele gezin. Champy reist dit jaar namelijk samen met zijn circus-entourage naar diverse ToyChamp vestigingen in het hele land. Op vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 juli zet hij zijn tenten op in de ToyChamp winkel in Apeldoorn. En hij komt niet alleen. Hij neemt namelijk Bing en PLAYMOBIL Princess mee. Iedereen is welkom en de entree is helemaal gratis. Klik hier voor meer informatie.

ToyChamp maakt kinderdromen waar met Champy on Tour
Met het Champy on Tour concept brengt ToyChamp de beleving en fantasie van de kinderen tot leven. Want dat is waar ToyChamp voor staat. Champy on Tour biedt gezinnen een onvergetelijke en unieke ervaring. Koen Nolmans (CEO ToyChamp) is blij dat hij de definitie van de ‘Enterplayment Superstore’ naar een hogere dimensie kan tillen.

Naar Champy on Tour gaan betekent niet gewoon een bezoekje aan een speelgoedwinkel, maar eerder een superleuke dag met het hele gezin. Je wordt even meegenomen in een magische wereld waar speelgoed helemaal tot leven komt en je kan er je favoriete helden persoonlijk ontmoeten.

Wat mag je zoal verwachten van Champy on Tour in Apeldoorn
Tijdens het programma op 8, 9 en 10 juli kunnen de kids op de foto gaan met Champy en deelnemen aan een heuse BERG go-kart race op de gigantische kartingbaan die er geïnstalleerd zal worden. Kun jij de snelste tijd neerzetten? Maar er is natuurlijk nog veel meer! Kinderen kunnen spelen met het nieuwste speelgoed, genieten van speciale voorstellingen, draaien aan het Rad van Fortuin en natuurlijk smullen van de heerlijke popcorn. Daarnaast kunnen ze onder meer meedoen aan de LEGO bouwwedstrijd, spelen met Play-doh, zich uitleven op de PLAYMOBIL-speeltafel en zich naar de winst schieten met de NERF Shooting game. Kortom, een onvergetelijke dag voor kinderen.