woensdag, december 1Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Camping Berkenrode overgenomen door TopParken

Foto: Camping Berkenrode

Per 1 november wordt camping Berkenrode in Beekbergen overgenomen door TopParken. De camping wordt na de overname onderdeel van Recreatiepark Beekbergen, het bestaande vakantiepark van TopParken dat direct grenst aan camping Berkenrode.

De uitbreiding van Recreatiepark Beekbergen geeft TopParken letterlijk en figuurlijk meer ruimte om beter aan te sluiten op de huidige wensen en behoeften van de markt. Zo zal TopParken de ruimte gebruiken om meer faciliteiten en vakantiewoningen te plaatsen. Hierin wordt de bekende uniforme en kwalitatieve uitstraling van TopParken doorgevoerd.

De overname is tot stand gekomen nadat de familie Janson heeft besloten de camping te verkopen. De familie is 33 jaar eigenaar geweest van de camping, wat heeft geresulteerd in een prachtige vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen en vakantiegangers die van gezelligheid en rust houden. De overname van camping Berkenrode betreft de derde overname van TopParken binnen twee maanden. Zo nam TopParken het Project Dommelsvoort, daarnaast heeft TopParken afgelopen maand familiebedrijf camping De Hertshoorn te Garderen overgenomen, dit is eveneens in goed overleg gebeurd met de verkopende familie.

Recreatiepark Beekbergen ligt midden in de bossen, op een centrale locatie in de provincie Gelderland. Door de ligging aan de rand van de Veluwe is het de ideale uitvalsbasis voor ontspanning en om te fietsen en wandelen. Het park ligt op slecht 5 minuten rijden van de Gelderse stad Apeldoorn, bekend van Paleis het Loo en de Apenheul.

TopParken is in 1970 als familiebedrijf opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende vakantie aanbieder in Nederland. Met de oprichting en overnames van vakantieresort The Dutch Palm vorige maand en de overname van camping de Hertshoorn en camping Berkenrode in november, beheert TopParken in totaal 21 vakantieparken in Nederland.