woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Buurtbeheerdersband van wooncorporatie De Goede Woning: The GoWo’s op kersttournee.

Foto: De Goede Woning

De kersttournee van de GoWo’s is vorige week van start gegaan en het muzikale trio heeft sindsdien al 10 optredens verzorgd bij verschillende ouderencomplexen van De Goede Woning. Deze tournee heeft de bewoners in een feestelijke kerststemming gebracht, dankzij het enthousiaste kerstrepertoire van de GoWo’s. Op donderdagochtend wordt de tournee afgesloten met een speciaal optreden bij De Adelaar, waar de ontmoetingsruimte op de eerste verdieping het toneel zal zijn voor de laatste muzikale festiviteit.

De GoWo’s hebben eerder al indrukwekkende optredens verzorgd bij verschillende complexen, waaronder tijdens een zomertour vorig jaar. Het succes van die gelegenheden heeft de GoWo’s geïnspireerd om ook tijdens de feestdagen voor livemuziek te zorgen. De Apeldoornse corporatie, De Goede Woning, benadrukt hiermee het belang van het creëren van een sterke band met haar bewoners, waarbij livemuziek als een krachtig middel wordt ingezet om onderling contact te stimuleren. Het muzikale trio bestaat uit getalenteerde musici, waaronder Erik Nengerman op de piano, Jelmen Possemis als zanger en Adrie Kers op de basgitaar.

De toegang tot de optredens is gratis en de reacties van de bewoners zijn buitengewoon positief. Het kerstrepertoire van de GoWo’s valt duidelijk in de smaak en het publiek geniet zichtbaar van de muzikale uitvoeringen. Jelmen Possemis benadrukt het wederzijdse plezier: “Wij genieten zelf ook enorm als we zien dat de bewoners er zo blij van worden. Het is echt heel dankbaar ‘werk’ om te doen.” Het laatste optreden van de kersttournee zal plaatsvinden op donderdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur bij De Adelaar, Adelaarslaan 39A-43K, in de ontmoetingsruimte op de eerste verdieping. Iedereen is van harte welkom om dit feestelijke moment bij te wonen en samen te genieten van de prachtige muzikale afsluiting van de kersttournee door de GoWo’s.