woensdag, juni 12Groot in het brengen van klein nieuws
Shadow

Stichting BabyJump krijgt kerstgebaar van €2500,-

Foto: Stichting BabyJump

In de aanloop naar Kerst ontving Stichting BabyJump een genereuze donatie van €2500,- van Stichting Meisjesweeshuis Apeldoorn. Anke Vertommen, bestuurslid van Stichting Meisjesweeshuis Apeldoorn, overhandigde de kerstgift officieel aan twee bestuursleden van Stichting BabyJump.

Anke vertelde dat alle zes bestuursleden van Stichting Meisjesweeshuis Apeldoorn een bedrag aan een goed doel mochten schenken dat zij een warm hart toedragen. Stichting BabyJump is enorm dankbaar voor de warme steun van Anke en zorgt ervoor dat met deze gift veel aanstaande ouders in Apeldoorn en omgeving, die het financieel niet breed hebben, geholpen kunnen worden.

Stichting BabyJump, die nu 4 jaar bestaat, is helaas genoodzaakt een nieuw onderkomen te zoeken omdat het huidige pand begin 2025 wordt vervangen door nieuwe woningen. Ondanks deze uitdaging blijft de stichting vastberaden om armoede te bestrijden, met name onder aanstaande ouders. Ze roepen de gemeenschap op om te helpen bij het vinden van een nieuwe locatie. Als u, net als Anke, de stichting een warm hart toedraagt en kunt bijdragen aan het vinden van een andere locatie, neem dan contact op via info@babyjump.nl. Voor meer informatie over wat de stichting verzamelt en weggeeft, kunt u terecht op www.babyjump.nl.